Privé sauna Cajuthi te Gent

09 330 72 32 info@cajuthi.be

Faciliteiten

Privé sauna Cajuthi

prive-sauna-gent-cajuthi-relaxruimte

 

” Uw persoonlijke oase van rust en ontspanning “

Please specify image url

Finse sauna

Deze sauna heeft een hoge temperatuur (90°) met een lage vochtigheidsgraad, werkt zeer ontspannend, verbetert de bloedcirculatie en verwijderd afvalstoffen uit het lichaam. Met als resultaat een betere conditie en een hogere weerstand.
Please specify image url

Turks stoombad

Met een temperatuur van 45° en een hoog vochtgehalte is de hamam een weldaad voor lichaam en geest! De stoom die vrijkomt bevat eucalyptus en zorgt ervoor dat de luchtwegen vrijgemaakt worden. Stimuleert de bloedsomloop en maakt de huid schoon.
Please specify image url

Bubbelbad

Groot warmwaterbassin met een temperatuur van 39° waarin lucht en water wordt geïnjecteerd onder hoge druk. Door de verfijnde watermassage ondervind het lichaam een aangename sensatie. Het heeft ook een helende en geneeskrachtige werking.
Please specify image url

Warm voetenbad

Het voetenbad heeft een ontspannende werking en dient om het lichaam op te warmen en voor te bereiden op de saunabeurt.
Please specify image url

Buiten zwembad met jetstream

Na een ontspannende sauna of Turks bad is het heerlijk vertoeven in ons buitenzwembad. Dankzij onze jetstream kan u banen lang zwemmen.
Please specify image url

Relax ruimte binnen

Niets zo heerlijk als nog even na te genieten van een verkwikkende sauna beurt. Lekker vertoeven in onze diepe relax zetels. Hier kom je helemaal tot rust en ontspanning.
Please specify image url

Relax ruimte buiten

Ook buiten kan je heerlijk nagenieten na je verkwikkende sauna beurt. Lekker vertoeven in onze lounge hoekje met zetels en diepe relax zetels. Eventjes chillen in een rustgevende omgeving.